Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Киану Рийвс се завръща в Матрицата 4

отпечатай новината

21.08.2019 11:37 | Видян 1255 пъти

Киану Рийвс се завръща в Матрицата 4

Актьорът Киану Рийвс и режисьорът Лана Уашовски се завръщат към света на "Матрицата" с четвърто издание от поредицата, съобщиха международните агенции. Киану Рийвс отново ще играе Нео, а Кари-Ан Мос - Тринити. Лана Уашовски ще е съсценарист, режисьор и продуцент на филма.

През 1999 г. Лана Уашовски, тогава Лари, създава първия филм "Матрицата" заедно с брат си Андрю, който става Лили през 2016 г. Този път тя ще работи сама върху продукцията. "Лана е истински пророк, креативен режисьор, уникален и оригинален, и сме много щастливи, че тя ще пише, режисира и продуцира тази нова глава от вселената на "Матрицата" - каза Тоби Емерик, президент на групировката "Уорнър брос. пикчърс".

Приходите от трите филма от поредицата "Матрицата" надхвърлиха 1,6 милиарда долара от прожекции по света. Предишният филм излезе през 2003 г.  Лана Уашовски заяви, че идеите на "Матрицата" са особено актуални и тя е щастлива героите отново да се завърнат в живота й. Снимките на "Матрицата 4", чието име не беше уточнено, ще започнат догодина.

Източник: Monitor




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !