Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Дани Бойл убива Джеймс Бонд

отпечатай новината

22.08.2019 11:45 | Видян 930 пъти

Дани Бойл убива Джеймс Бонд

Да убие любимия на поколения киномани таен агент Джеймс Бонд – тази идея на Дани Бойл му е коствала режисьорското място за дългоочаквания 25-и филм за героя. Това стана ясно, след като продуцентите от EON съобщиха заглавието на последния си филм с участието на Даниел Крейг в главната роля - „Няма време да умра“, което според мнозина е отговорът на компанията към възгледите на популярния режисьор относно сюжета на лентата.

Бойл се разграничи от проекта преди точно една година, като тогава посочи „творчески разногласия“ като причина за оттеглянето си. Според The Hollywood Reporter тези различия се коренили в желанието на автора на „Трейнспотинг“ да убие култовия Агент 007. От EON обяснили, че въпреки че това е последният филм на Крейг под ревера на Бонд, те не възнамеряват да сложат край на франчайза.

Това се доказва и от последвалите спекулации, че щафетата от 51-годишния актьор ще бъде поета от чернокожата актриса Лашана Линч. Тя ще участва и в „Няма време да умра“, като се предполага, че ще работи рамо до рамо с Джеймс Бонд, от когото ще приеме титлата Агент 007.

Синопсисът пък позиционира агента с убийствен чар и точен мерник в Ямайка, където той се е отдал на заслужена почивка. Скоро обаче той отново ще бъде призован за поредната мисия, а какво да очакваме още от „Няма време да умра“? Носталгия и много екшън, загатва ни тийзърът на заглавието. Останалото ще трябва да видим от първа ръка след 8 април, когато ще се проведе световната премиера на филма.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !