Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Депардийо става Брежнев

отпечатай новината

27.08.2019 11:28 | Видян 666 пъти

Депардийо става Брежнев

Френската кино звезда с руско гражданство Жерар Депардийо ще се превъплъти в ролята на съветския висш партиен деец Леонид Брежнев. Актьорът ще влезе в образа на колоритната политическа фигура от миналия век във филма „Пражка пролет“ на хърватския режисьор Лордан Зафранович. Новината оповести продуцентът на лентата Андрей Антонио Лека в ефира на радио Frekvencе 1.

Филмът ще бъде посветен на лидера на обществено-политическите реформи през 1968 г. в бивша Чехословакия Александър Дубчек. Бюджетът на лентата възлиза на повече от 11 млн. долара, като премиерата на „Пражка пролет“ е запланирана за 2022 г. По-рано бе съобщено, че Депардийо ще изиграе руския класик Лев Толстой.

Междувременно стана ясно, че известната през 80-те години на миналия век певица Си Си Кеч е посетила руската република Алтай в качеството си на поканена звезда на частно парти. Организатор на празника бил депутата от местния регионален парламент Владимир Попов.

Изпълнението на певицата се превърнато в изненада за съпругата на народния избраник, която чествала своя 55-годишен юбилей. Пищното тържество се провело в шатрата „Монблан“ в ски комплекса „Авалман“ в Барнаул.

Източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !