Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Майката на Сузанита провокира приятелите и на плажа

отпечатай новината

27.08.2019 13:02 | Видян 3422 пъти

 Майката на Сузанита провокира приятелите и на плажа

Орхан Мурад се радва на красива съпруга, която за възрастта си и като майка на две деца все още хваща окото, но дали се гордее от последните й изцепки?

Преди няколко седмици ви разкрихме как Шенай Мурад позира пред обектива на дъщеря си Сузанита по къси, изрязани гащи, надупена над чешма, от която пие вода. Снимката обиколи нета благодарение на палавата щерка, която разпространи майка си на стори в Инстаграм, развълнувана да сподели с всички колко сексапилно изглежда родителката й.

Историята отново се повтаря, но този път двете стигат доста по-далеч – Сузи пусна видео с Шени, на което жената е пременена по бански и върти дупето си пред очите на всички на плажа, включително и пред младежката компания на малката блоднинка.

Шенай редовно придружава Сузанита и приятелите й по морето, в отсъстивието на мъжа си, и ако на духа й това се отразява добре, то вреди на репутацията й. Критиците вече са на мнение, че скандалното поведение на 16-годишната певица е продиктувано от това на собствената й майка. … Макар че в интервютата си Орхан Мурад и Шенай редовно изтъкват, че са дали съвсем друго възпитание на щерка им, но тя твърдо е решила да поеме по лесния път…

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !