Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Майли с нов татус по случай развода

отпечатай новината

30.08.2019 09:54 | Видян 1620 пъти

Майли с нов татус по случай развода

Майли Сайръс се сдоби с поредната татуировка. Новата придобивка на изпълнителката бе забелязана от папараци по време на участието й на VMAs - музикалните награди на MTV.

"My head was feeling scared, but my heart was feeling free"/"Главата ми се чувстваше изплашена, но сърцето ми се чувстваше свободно", гласи текстът, който щурата певица е пожелала да й изпишат върху част от лявата й ръка, малко под свивката.

Фенове веднага публикуваха снимки със Сайръс и отбелязаха, че текстът е от песента "The Thing" на Pixies.

Най-вероятно Майли е направила татуировката си завръщането си от своята ваканция в Италия. Малко след това бившият й подаде молба за развод.

Татуировката, която е дело на татуиста Уинтър Картър, е посветена на Лиъм Хемсуърт, който преди дни я сподели в социалните мрежи и изтъкна, че с певицата ще останат приятели.

На церемонията на наградите певицата представи най- новата си песен - „Slide Away”, която също е вдъхновена от старата й любов.

По повод спекулациите, че е изневерила на Хемсуърт, изпълнителката написа в Twitter: "Кoгaтo cи прocтихмe c Лиъм, бях му вярнa и чecтнa c нeгo. Мoгa дa приeмa мнoгo нeщa, нo нe и тoвa, чe брaкът ни e прoпaднaл зaрaди мoя изнeвярa", категорична е певицата.

Бракът на звездата просъществува едва осем месеца.

Източник: tialoto
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !