Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Майли и Кейтлин май все пак са гаджета?

отпечатай новината

03.09.2019 09:05 | Видян 2461 пъти

Майли и Кейтлин май все пак са гаджета?

Макар да го отричат, Майли Сайръс и Кейтлин Картър очевидно имат връзка, съдейки и по тези нови снимки на двете момичета.

Двете са почти неразделни, откакто се върнаха в Лос Анджелис след ваканцията си в Италия.

На последните им снимки заедно, Майли и Кейтлин се разхождат из града прегърнати. Папараци дори ги изловиха заедно с майката на Майли. Явно двете не само са влюбени, но и вече приемат отношенията си достатъчно сериозно, за да стигнат и до запознаване с родителите.

В същото време, Лиам Хемсуърт прекарва време със семейството си в родната си Австралия. Твърди се, че актьорът е бил този, който е подал документите за развод в съда. Също и че съпрузите ще се разделят по взаимно съгласие и че процедурата дори върви към официално финализиране.

Лиам е започнал и работа по нов филм със заглавие “Killerman”. Вероятно работата е едно от нещата, които помагат на звездата да преодолее по-бързо стреса от развода.

Версията на Майли Сайръс е, че бракът им не се е разпаднал заради изневяра. В свой пост в социалната мрежа тя заяви: “Може да съм правила много неща, но не съм лъжкиня”.

Очевидно обаче връзката й с Кейтлин не е от съвсем скоро, за да се е задълбочила толкова. Така че феновете и на двамата с Лиам продължават да се питат дали именно аферата на певицата не е сложила край на 10-годишната любов с актьора от “Тор”.

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !