Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Камелия не прави секс за пари!

отпечатай новината

04.04.2009 09:00 | Видян 27406 пъти | Гласували 2

Камелия не прави секс за пари!

Откакто стана ясно, че Камелия ще е водеща на Голямата уста, коментарното студио към Вип Брадър 3, светлините на прожекторите отново се насочиха към нея. Безспорно, палавата блондинка е една от най-коментираните известни личности в България, а темата. А сексуалната тематика е най-интригуващата около нейната персона. Ние от СЛАВА решихме надникнем под юргана на звездата и да разкрием за вас някои пикантни подробности. Открихме доста надежден източник, който ни сподели, че златната рибка на попфолка изобщо не е момичето, за което открай зложелатели обявяват.

Неведнъж и два пъти сме чували, че Камелия спи с мъже за пари. Някои дори я обявиха за примата на платената любов в чалга бранша. Други направо й приписаха главозамайващата тарифа от 40 бона за сеанс. Може би провокативният имидж на певицата кара злобни колежки да пускат такива слухове за нея, но ефектът е обратен на желания – това носи само допълнителна слава на Ками. Спрягана е с кого ли не – с шефа си Митко Димитров - Пайнера, с мъже от ъндърграунда, а онези, които се хвалят, че са правили секс с нея срещу 5, 10 или 50 хиляди лева, не могат да бъдат изброени.
Оказа се обаче, че нещата не стоят точно така. Камелия не е чак толкова меркантилна, а скъпите подаръци, които получава, не могат да са показател за обратното, защото тя просто е известна и красива – мъжете я свалят по всякакъв начин. Съвсем не искаме да кажем, че певицата е света вода ненапита. Всъщност е доста похотлива. Сериозното й гадже Цветин определено има защо да се притеснява (макар че не дава вид на ревнивец). Златната рибка обича да плува и в чужди басейни, но само за спорта. Тя не си подбирала мъжете по портфейла, а по сексуалните им възможности.

Ако се вярва на мълвата, палавата Камелия често се усамотявала с избраника си за вечерта (или обеда) в някой хотел и прекарвала там достатъчно време, за да покаже, че е тигрица под завивките. Единствената уговорка била даденият мъж да не иска нищо повече от нея. Говори се, че връзки от типа „много пъти за по една нощ“ Ками понякога поддържала с години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !