Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Дачо: Ако свалят Софи, влизам с танк и си я взимам!

отпечатай новината

04.04.2009 09:00 | Видян 9079 пъти | Гласували 2

Дачо: Ако свалят Софи, влизам с танк и си я взимам!

Първият изгонен випсъквартирант е половинката на Софи Маринова Дачо. Чаровникът спечели сърцата на всички в Къщата със своето непринудено поведение и страхотно чувство за хумор. Ето какво разказа той пред СЛАВА, часове след излизането си:

Как се чувствате след излизането си от Къщата?

Още нямам никакво усещане за нещата. Със сигурност всички много ми липсват и най-вече моето зайче Софи Маринова. Иначе мога да кажа, че исках да изляза, защото няма кой да ни върши работата навън, като сме и двамата в Къщата.

С какво точно се занимавате?

Движа всички неща покрай Софи. Длъжността ми е мениджър. Ходя с нея по участия и се старая максимално да съм й от полза. Сега, докато тя излезе, аз ще си имам бодигард – брат й. По-голямата част от времето си ще съм с него.

Какво ще правите докато тя е в Къщата?

Тя пак ще си има участия. Има три излизания, които са именно за такива неща. Всяка от изявите й ще бъде и с благотворителна цел, а парите ще отидат към останалите събрани от ВИП Брадър.

Как ще реагирате, ако някой в Къщата започне да сваля Софи?

Направо влизам с един танк през оградата и си я взимам.

Ревнив ли сте?

Не, не съм. Аз ако бях ревнив нямаше да й дам да пее. По участия непрекъснато я хващат за ръка, прегръщат я, говорят й колко е хубава...

Знае се, че съквартирантите са взели пари за участието си. Колко получихте Вие със Софи?

Не ми се говори за това.

С какви чувства останахте към другите в Къщата? Кой Ви допадна най-малко?

Абсолютно всички са много готини. Много ще ми липсват. Не мога да кажа, че някой ми е харесал по-малко от другите. Преди да вляза си мислех, че ще имаме проблеми с Ицо Хазарта. Оказа се обаче, че той е много готин и даже с него сме една зодия – Стрелец.

Досега не сте говорили за истинската си майка...

Ами защото не са ме питали. Тя е от Враца и в момента си е там. Грижи се за по-големия ми брат, който има проблеми с очите. Аз много си я обичам, защото е страхотен човек. Преди не си говорихме, но откакто сме заедно със Софи отношенията ми с майка ми се оправиха.

А баща Ви?

С баща ми всичко е наред. Чухме се след като излязох. Той ме успокояваше, че всичко е само игра, че в един момент всички ще излязат. Виждаме се често покрай Лоренцо.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !