Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

9 месеца подготовка за сватбата на Вили Сиракова

отпечатай новината

05.09.2019 14:03 | Видян 2026 пъти

9 месеца подготовка за сватбата на Вили Сиракова

Като истинска принцеса омъжиха по-малката си дъщеря Наско Сираков и Илиана Раева.

Сватбата бе в събота на един от най-големите църковни празници – Полагане честния пояс на Пресвета Богородица, мястото – почти митичната резиденция „Бояна”, а гостите – едни от най-популярните хора в България. Булката Виолета блестеше като диамант, а дъщеричката ѝ, кръстена на баба си, бе най-сладкото бижу на вечерта.

Девет месеца – колкото една човешка бременност, е продължила подготовката за събитието, определено от присъстващите като Сватбата на годината, писа „Уикенд”. Суетнята започнала още в началото на декември миналата година, когато младоженецът Георги Коруджиев направи предложение за брак на своята избраница Виолета. Двойката вече има 3-годишна дъщеричка. Затова таткото реши не просто да се ожени за мама, но и да постави халка на малкото пръстче на наследницата си, подобна на тази на Виолета.

За кума бе поканена най-близката приятелка на булката – нейната сестра Славея. Говори се, че именно на нейните крехки плещи е паднала тежестта по организацията на събитието. Самото то бе меко казано бляскаво. Резиденция „Бояна” бе потънала в цветя, обагрена във виолетово и зелено в синхрон с името на булката. Тя бе заведена пред олтара – също от цветя, от своя баща Наско Сираков. Легендарният голмайстор бе изключително стилен в своя елегантен черен фрак и папийонка – подобен на този на свекъра. Той обаче бледнееше пред своята дъщеря.

Като истинска кралска особа Виолета бе с корона на главата, дълъг воал, който се спускаше от косите ѝ, и разкошен шлейф. Роклята бе в бежово и бяла дантела, а кройката – доста интересна – класическа, но не банална. По-късно вечерта стана ясно, че шлейфът може да се сваля, за да не пречи на младоженката да се развихри на дансинга. Засега семейството не дава разяснения точно кой е дизайнерът, но се говори, че тоалетът е поръчан от Испания, а цената му е била съответстваща на неговото качество – изключително висока.

Както подобава на сватба, след булката най-впечатляваща бе кумата. Славея Сиракова блестеше в дълга зелена рокля с огромна цепка, разкриваща хубавите ѝ крака. Сред гостите се зашушука, че кумът е мъжът, за когото наскоро тя се сгоди, но упорито криеше от широката общественост. Тъщата Илиана Раева бе заложила на виолетово, което за неофициалната част с танците смени със златисто. Именно тя заведе до олтара дъщеричката на младоженците, за да бъде с мама и тате, когато си казват „Да!”.

Никой не се наема да прави изчисления точно колко е струвала цялата сватба с всички екстри около нея. Знае се, че само за тортата, която са разрязали булката и младоженецът, са броени около 2000 лева. Тя е правена от най-известния сладкар в България, който от години се занимава не само с производство на сладкиши, но и с обучение на кандидат-сладкари.

Проверка на „Уикенд” показа, че само едно парче от най-обикновена торта, правена от него, струва 6,50 лева. А в случая говорим за стотици парчета по поръчка и специално изработена за случая декорация.

Като венец на тържеството около 10 часа вечерта небето над „Бояна” бе осветено от разкошна заря, на която не само гостите на сватбата можеха да се порадват, но и хора, намиращи се на километри от мястото на събитието.

Алекс Сърчаджиева бе сред най-впечатляващите сватбари в резиденция „Бояна” на 31 август. Тя цяла вечер не свали усмивката от лицето си. Цяла вечер компания на актрисата прави колегата ѝ Тончо Токмакчиев. Той не пропусна да се снима за спомен с най-популярните гости, включително Христо Стоичков, който долетя от САЩ специално за да уважи Виолета. Сред другите випове бяха Валентин Михов, Петко Димитров със съпругата си Яна, Антония Петрова с половинката си Ивайло Батинков, Драго Драганов и др.













автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !