Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Кралските пощи сложиха Елтън Джон на марки

отпечатай новината

06.09.2019 14:34 | Видян 1189 пъти

Кралските пощи сложиха Елтън Джон на марки

Сър Елтън Джон ще получи своя собствена серия марки от Британските кралски пощи. Той е едва вторият солов артист удостоен с честта след Дейвид Боуи през 2017-та.

Осем от новите марки изобразяват обложките на най-популярните албуми на звездата. Сред тях е Honky Chateau от 1972-а, който включва култовата Rocket Man; Goodbye Yellow Brick Road с хитовете Bennie And The Jets, Saturday Night’s Alright For Fighting и Candle In The Wind; Caribou; Captain Fantastic And The Brown Dirt Cowboy; Made In England и Songs From The West Coast.

Четири други марки са запечатали емблематични живи изпълнения на Елтън Джон. Едната е със снимка от Хамърсмит Одеон в Лондон от 1973-а, а останалите изобразяват легендарното му шоу на стадиона на Доджърс в Лос Анджелис от 75-а; Диамантеният юбилей на кралицата в Бъкингамския дворец през 2012-а и концертът му в Медисън скуеър гардън от миналата година, част от турнето Farewell Yellow Brick Road.

"Да кажа честно бях много изненадан, когато от кралските пощи се свързаха с мен. Никога не съм си представял, че ще се появя на .... марка. Прекрасно е и за мен е чест!", коментира Елтън Джон.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !