Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Теди Духовникова се среща с Владо Карамазов в “Търси се"

отпечатай новината

03.04.2009 15:45 | Видян 20893 пъти | Гласували 2

Теди Духовникова се среща с Владо Карамазов в “Търси се

Младата и талантлива актриса – Теодора Духовникова ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се…”, тази събота, 4 април, от 11 часа, по bTV. Тя е една от младите звезди на Народния театър, наричана от медиите – „българската Мишел Пфайфър”. Наскоро Теди излезе в майчинство в очакване на второто си дете. Каква е тя като актриса, жена и майка – водещите Меги и Нели ще разберет това с помощта на най-близките й хора. От театралните среди най-близката приятелка на Теди е актрисата Ани Пападопулу. Двете се познават още от студентки в НАТФИЗ и тогава дори не предполагали, че общата им работа в Народния театър ще ги сближи толкова. Ани ще сподели в студиото на «Търси се…» за най-трудния период на Теди-тежката катастрофа, която претърпяла преди време.

Емоционална ще бъде и срещата с нейния съпруг – Стефан. Любовта между двамата пламва от пръв поглед на морето, последвала и сватба на любимото им място – село Лещен. Стефан ще разкрие, че Теди винаги е на двата полюса на емоциите – или силно обича или мрази. Той ще я предизвика да запее песента „ Назад, назад моме Калино” и зрителите ще чуят уникалната интерпретация и гласови възможности на Теди Духовникова.

Каква е Теди като майка ще разкрие нейната дъщеричка Бояна, която с нетърпение очаква появата на своята сестричка, за която обещава да се грижи. Теди няма да скрие сълзите си при срещата със своето семейство. „Те са най-голямото ми щастие”, ще признае актрисата.

В „Търси се…” тя ще се срещне и със своите родители, на които ще благодари за грижите и свободата на личния й избор, която са й дали. Оказва се, че още от малка Теди е поетеса и в студиото тя ще си припомни някои от първите стихове, издадени от самата нея в книжка.

Уникалният Мариус Куркински в откровенно интервю ще разкаже за приятелството си с Теди Духовникова. Той ще посъветва Теди да се отдаде изцяло на почивка в очакване на предстоящото раждане.

Последната изненада за актрисата ще бъде срещата с още един от най-добрите й приятели в театъра – нейния колега от Народния театър – Владо Карамазов. Той ще разкаже за смешните ситуации, в които са попадали двамата, както в театъра, така и по време на многобройните си забавления.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !