Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гала в скандал на летището

отпечатай новината

08.09.2019 10:55 | Видян 2528 пъти

Гала в скандал на летището

 

Гала и Стефан възпрепятствали работата на летище София,  пише „Ретро“.

Автомобилът на тв водещата и половинката й висял зарязан дълго време на паркинга на аеродрума, който се ползвал само от служители.

Нерегламентирано оставеният джип на телевизионерката ежедневно пречел на чиновниците, докато тя и любимият й обиколиха света, редувайки почивката с почивка.

Двамата първо се потопиха в екзотиката на Малдивите, после продължиха воаяжа си в Европа, разглеждайки за по няколко дни Англия, Франция, Белгия, Холандия и Германия.

За дългата си ваканция Гала и Стефан пръснали хиляди левове, но в същото време се стискали за такса паркинг и решили да минат между капките, оставяйки колата си на служебен такъв.

Ядосана служителка решила да им потърси сметка, пишейки до водещата в един от профилите й в социалните мрежи: „Дайте да ви съберем някой лев за паркинг, че колата ти стоя доста време на паркинга на Летище София…

Вместо да възпрепятствате служителите, които работят там, докато сте си на почивка и не ви се плаща обществен паркинг… пуснете DMS паркинг за Гала и Стефан. И има ВИП терминали, ако желаете специално обслужване… Бутафория сте, разбраха ви дори и на летището…“, коментира гневната дама.

Гала нямаше смелостта да отговори, но Стефан не пропусна повода, за да й адвокатства:

„Опа, извинявай, че те възпрепятствах някак (или този, от чието име говориш), по въпросите с колата – пиши на мен. Сега, като повърна публично, по-добре ли ти е? Щото можеше и там да ми го кажеш, вероятно… Иначе, нека да не правиш ревизия. Ако е удобно, де. Поздрави, до скоро!“, пише Стефан иронично.

Коментарът му не бе приет добре и от други почитатели на жена му, които се възмутиха от арогантността, с която той брани тв звездата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !