Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кристин Илиева започна и с лицевите подобрения

отпечатай новината

11.09.2019 11:05 | Видян 1813 пъти

Кристин Илиева започна и с лицевите подобрения

И докато хората, посетили благотворителния концерт на Дивна и други изпълнители, в подкрепа на пълното възстановяване на моделката Кристин Илиева, чакат да узнаят колко точно средства са набрани и за какво точно са отишли, то блондинката се занимава с това да кифлее, съобщава HotArena.

Кристин е сред онези нуждаещи се от финансова подкрепа, които са получили най-много дарения. Имаше няколко кампании, последната от които бе грандиозен музикален спектакъл, в който взеха участие едни от най-големите ни и нашумели певци.

Вместо да сподели колко средства са събрани от мероприятието и за какво са отишли, моделката започна да пуска снимки в Инстаграм, на които позира с дамски чанти за по 2 000 лева, маркови одежди отново за хиляди левове и какви ли още не лукс аксесоари. За тях по-късно Илиева сподели, че са й подарени.

Порицана за поведението си от своите последователи, че ако беше ги продала, нямаше да има нужда от благотворителност, русокоската изтри кадрите и започна да внимава какво споделя в мрежата.

Задръжките й наскоро пак паднаха и Кристин показа новата си придобивка – нови хиалуронени джуки. Блондинката е все по-близо до завръщането си на модния подиум и затова е решила да прибегне и до някои лицеви подобрения. Илиева и преди имаше сочни устни, но сега си личи, че са допълнително уголемени.  

Феновете й в мрежата продължават да й се дразнят, че тя не споделя нищо за концерта „Всичко или нищо“, който се състоя преди 3 месеца, както и че не обелва дума за състоянието си, което от снимките й личи, че върви към подобряване.

Поради непрестанната демонстрация на Кристин, че води висок стандарт на живот, продължава да предизвика съмнения относно това дали средствата от благотворителност отиват изцяло за заявената цел, или и за нещо друго.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !