Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Евгения Борисова посрещна рождения си ден във въздуха

отпечатай новината

11.09.2019 15:24 | Видян 2068 пъти

Евгения Борисова посрещна рождения си ден във въздуха

Любимата дизайнерка на звездите – Евгения Борисова, посрещна рождения си ден буквално във въздуха, летейки към Хонг Конг, сподели самата тя в страницата си във Фейсбук.

Постът й в мрежата нямаше привкус на оплакване от обстоятелствата, а дори напротив – полетът в бизнес класа й се е усладил, заради изисканото меню и отличното обслужване, както и заради мистерията около нетрадиционната за родните ВИП персони дестинация, към която се е запътила – остров Хайнан.

„Приятели, благодаря на всички, които ме поздравиха за рождения ден!!! Знам, че на стената имам много поздрави и чудесни пожелания и на някои успях да отговоря, а на други не. Причината е, че посрещам рождения си ден в самолета на път към Хонг Конг, където ще прекарам следващите няколко дни и ще посетя нещо съвсем различно от познатите курорти, ще отлетя за остров Хайнан, за да се насладя на различна култура и опозная нова дестинация.

Да ви кажа честно - съвсем не е лошо да посрещнеш рождения си ден в самолет, а даже вълнуващо, а менюто в бизнес класа е не по лошо от някой изискан ресторант след като много приветливо ми поднесоха шампанско за Welcome и Портвайн и френски сирена за десерт, а капучиното го получих с прекрасно пожелание от екипажа и бонбони Godiva. Опитах да ви поздравя и благодаря за пожеланията с гласово съобщение , но от двигателя на самолета не се чуваше нищо затова ви изпращам много целувки и благодарности!“.

Евгения Борисова най-накрая е решила да се отдаде на заслужена почивка след успешната работа, която успя да свърши до този етап на годината. Едно от най-ярките й постижения през 2019 година бе това, че уши сватбена рокля за чудо и приказ на Цеци Красимирова.

Напомняме, че одеждата, за която се говори, че струва 50 бона, с която Цеци взе за съпруг американския милионер Майкъл Струмейтис, е дело на родната дизайнерка.  Пищната рокля с щраусови пера бе шита в продължение на три месеца от Борисова и още 7 шивачки в ателието й в София, а за транспортирането й до Испания младоженката нае цял тир.
 
Паралелно с творческия процес по създаването на дрехи – уникати, Евгения се е захванала и с идеята да пусне свой дизайнерски, луксозен парфюм с изискан аромат на пазара.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !