Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прабългарите спечелиха втората битка за територия в Игри на волята

отпечатай новината

17.09.2019 14:37 | Видян 1093 пъти

Прабългарите спечелиха втората битка за територия в Игри на волята

Проведе се втората битка за територия в „Игри на волята: България“.

Племената се състезаваха на щафетен принцип, по един от всеки отбор.

Трябваше да плуват до понтон в морето, след това да минат по греда, но без право да ходят изправени. От там плуваха до шамандура, на която имаше закачени топки, за всяка топка имаше завързан ключ. Всеки воин избираше топка и плуваше обратно до брега. На брега ги очакваха завързани стъпала, които бяха закопчани с 8 катинара. Двама от всяко племе трябваше да отключат катинарите и да подредят правилно стълбата и да се качат на кулата.

Първи развяха знамето си Прабългари, които от плажа отиват в луксозната вила.

Въпреки, че Амелия – Мира и Бояна объркаха ключовете, Славяни успяха да завършат на второ място и следващата седмица ще спят в рибарската хижа. Траки се представиха най-слабо и ще спят на плажа.

Траки се опитаха да изберат химн, което отново се оказа повод за разногласия в племето. Александър и Радостина искат химнът да е сериозен и подходящ за битки, докато Атанас, Илиан, близначките и Добрин настояват за нещо забавно и смешно. Как ще се развият взаимоотношенията при Траки и дали все пак ще имат химн? Следва да разберем в следващите епизоди.

Утре ни очаква и втората капитанска битка в шоуто. В нея ще видим три жени! Венцислава от Прабългари, Марешка от Славяни и Радостина от Траки.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !