Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Робърт Дауни Джуниър отново става Железния човек

отпечатай новината

19.09.2019 11:44 | Видян 1085 пъти

Робърт Дауни Джуниър отново става Железния човек

След финалните надписи на „Отмъстителите: Краят“ феновете с тъга разбраха, че пътят на Робърт Дауни Джуниър като Железния човек приключва. Не само сюжетът го поведе натам, но и самият актьор на няколко пъти коментира, че иска да се фокусира върху други кино проекти, в които супергероите нямат непременно място.

Въпреки всичко това, почитателите на вселената на „Марвел“ имат повод за наздравица – Дауни Джуниър ще сложи още веднъж костюма на Железния човек. Това ще се случи в рамките на първия самостоятелен филм за Черната вдовица. Наташа Романоф, в чийто кожен костюм влиза Скарлет Йохансон, влезе във филмовото семейство на „Марвел“ през 2010 г., като се включи в „Железния човек 2“. Въпреки че събитията в „Отмъстителите: Краят“ не бяха окуражаващи и за нея, още догодина на големия екран ще се появи и адаптираната й предистория. Събитията в новия филм ще бъдат позиционирани след тези в „Капитан Америка: Гражданска война“ и преди „Отмъстителите: Война без край“.

Според източниците на Deadline присъствието на Тони Старк е почти сигурно в „Черната вдовица“. Предположенията са обаче, че става дума за камео роля.

Източник: Monitor
Снимка: Marvel Studios

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !