Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Българска висша мода завладя подиума на Седмицата на модата в София

отпечатай новината

19.09.2019 13:48 | Видян 1529 пъти

Българска висша мода завладя подиума на Седмицата на модата в София

Боряна Баташова и Боряна Димитрова потопиха залата в магическа атмосфера с музика и уникален денс светлинен пърформънс. Певицата с англески глас смени на сцената пищни рокли от Princess Fashion Studio и Miravision.

Вечерта откри Berna Moda с колекция SAVAGE BEAUTY, която е посветена специално за абитуриентките на 2020. Вярна на себе си дизайнерката отново показва женствени форми, ефирни материи и нежност в кройките и силуетите на колекцията. Водещите на събитието Елица Стойчева и Златина Иванова също блестяха в тоалети на марката.

Носителят на Златната Игла - Ради Лазарова и Модна къща Blink потопиха залата във феерията наречена “Отражения” (Reflections). Колекцията бе постещната от бурни аплодисменти

Вечерта продължи с ревю на младия дизайнер Карам Дая. Той представи колко неотразима и блестяща може да бъде една жена. Почеркът на дизайнера си личеше във всеки детайл, като същевременно надмина себе си, показвайки ready-to-wear лукс и нов поглед към вечерните тоалети.

Мъжки и дамски бутикови облекла от колекция Moonlight 2020 на модна къща Banderol развихриха въображението на публиката. А финалният модел - булка с чанове, озвучи залата с магнетични звуци и накара публиката да аплодира.

Последва новаторско, бляскаво и изключително атрактивно fashion show на бранда Corset. Музика и танци завладяха залата, а бляскавите тоалети бяха носени от атрактивните момичета на Code Fashion Party.

Колекция “Версай” на Miravision издигна блясъка до небесата. Красивите женствени модели дефилираха под нежна музика и стотици аплодисменти.

Kiara Fashion продължиха духа на Haute Couture вечерта с изобилие от цветове, актрактивни линии и нестандартни, но елегантни предложения за нежния пол.

За финал на модните дефилета, дизайнерът Стойка Новкова и Модна къща “Тонена” предложиха своята авторска феерия от рокли за смелите и женствени дами.

Преди да пренесе color партито в Street Lounge подиума на Sofia Fashion Week загря с изпълненията на Nelita, музиката на Zlatina Dimitrova и сексапилните танцьорки на Code Fashion Party.

Събитието уважиха ВИП и световни гости.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !