Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мариана Векилска прибира 12 бона заплата

отпечатай новината

20.09.2019 10:55 | Видян 1301 пъти

Мариана Векилска прибира 12 бона заплата

Вече 9 месеца Мариана Векилска се подвизава в Брюксел, но отказва да разкрие с какво замени журналистиката.

Данни от професионалната й визитка показват, че тя е част от Евроконтрол - европейска организация, която се занимава с безопасността на въздухоплаването.

Как Мариана е попаднала в структурата и дали притежава нужните квалификации да се грижи за стратегиите за планирането на управлението на европейското въздушно движение, не е ясно, но е факт, че постът й е сред най-апетитните.

Тя е нещо като мениджър на отдела за работа с клиентите. Бърза справка показва, че заплатата за позицията й е от порядъка на 3 до 6 хиляди евро, което ще рече, че само за месец тя може да прибира 12 хиляди родни лева.

Със сигурност това е повече от заплатата й в БТВ, където тя изкара 18 години. В Белгия звездата си е наела цяла луксозна къща, тъй като не си представяла да живее в апартамент. Отделно от това тя праща издръжка и за сина си Момчил, който след развода й с радиоводещия Симо Колев, остана да живее с баща си в София.

Към момента тя няма никакви намерения да се връща у нас, още повече, че се надява един ден да успее да се влее в политиката, предава Ретро.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !