Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Дарина в прегръдките на Силвестър Сталоун

отпечатай новината

20.09.2019 17:55 | Видян 3159 пъти

Дарина в прегръдките на Силвестър Сталоун

В прегръдките на Рамбо се намери милионерската вдовица Дарина Павлова. Една от най-богатите българки е като абонирана за събитията в Холивуд.

Поредното доказателство за това е снимка, на която Дарина позира в прегръдките на Силвестър Сталоун. Двамата са стари приятели, но този път Рамбо просто не се сдържа да я гушне пред всички, пише „България днес”.

Кадърът е заснет по време на снимките на филма „Рамбо: Последна кръв”. Те протекоха у нас през пролетта и на него Дарина и Сталоун са в приятелска прегръдка.

Двамата се познават от години, а по време на срещата им в България, Слай кани Дарина на премиера на филма в Лос Анджелис.

Павлова винаги посещава актьора на снимките на някой от филмите му, когато работи у нас. Тя не пропуска да уважи и премиерите на знаменития си приятел. Най-често нейни придружители на червения килим са асистентът й Сандро Рубини или синът й Илия Павлов.

Дарина дори предаваше на живо по време на една от премиерата и от кадрите се виждаше как Слай вика всички замесени в продукцията, включително и Дарина да се включат за снимка.

А че Дарина е на сърце на американската звезда не е изненада. През 2013 година актьорът й подари уникален пръстен. С него екранният Рамбо се снима в екшъна „Непобедимите”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !