Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Преслава и Галена замесени в секс скандал

отпечатай новината

27.09.2019 13:35 | Видян 4320 пъти

Преслава и Галена замесени в секс скандал

 Стара любовна история стои в основата на разрива между Галена и Преслава. Както е известно двете изпълнителки от години не си говорят, а от приятелството им няма и помен.

Никоя от тях не коментира причините за раздялата им, а слуховете не стихват. Според клюката в светските среди, причината за приключването на приятелството им е любовна драма, пише „България днес”.

Слуховете мълвят, че Галин Вафлата е преспал с Преслава преди няколко години, докато любимата му жена е била на турне в странство. Галин се възползвал от нейното отсъствие и вкарал в леглото надарената добричлийка.

Макар пред медиите производителят на вафли да твърди, че има безоблачна връзка с жена си, осведомени коментират, че заради бурния си начин на живот и Галена, и Галин често се задоволяват с чужди сексуални ласки.

Галин и Преслава се сближили след нейно участие. "Вафладжията" бил с голяма компания приятели, а Преслава не останала безразлична към богаташите. Изпълнителката започнала да се закача с Галин, който й давал тлъсти бакшиши, а след края на участието на фолк певицата, двамата отпрашили с колата на Вафлата към известен хотел.

Според мълвата двамата се отдали на физическото удоволствие, а след това Галена разбрала какви ги върши най-добрата й приятелка. Така двете се намразиха и са в тиха война от няколко години.




автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !