Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Ева Лонгория с първо модно шоу

отпечатай новината

02.10.2019 12:29 | Видян 1748 пъти

Синът на Ева Лонгория с първо модно шоу

Ева Лонгория има сериозна конкуренция на модния подиум. Актрисата беше част от шоуто на L'Oreal по време на Седмицата на модата в Париж, но погледите на публиката бяха насочени към друг. Заедно с Лонгория на сцената излезе и нейният син Сантяго.

Момченцето, което е на 1 година е плод на брака между Ева и Хосе Антонио Бастън. То беше облечено с пуловер, на който беше изписана буквата „B“, сиви панталонки и бежови обувки. Докато беше в ръцете на майка си Сантяго изглеждаше напълно спокоен сред толкова много непознати хора.

За разлика от него, Шерил Кол, Камила Кабело и още от колегите на Лонгория, не спираха да се усмихват и да се радват на малкия модел. Все пак, цялото това шоу се оказа доста изтощително за Сантяго и към края му той беше заснет как спи върху рамото на майка си.

Дори и конфетите и зарята не успя да прекъсне съня на момчето. Шоуто беше обявено като „празненство на красотата, модата и женската сила“. Освен Лонгория, сред участничките бяха и актрисата Хелън Мирън, Амбър Хърд и още много други.

Ева Лонгория непрекъснато запознава Сантяго със своя свят. Наскоро тя го заведе на снимачната площадка на филма „Дора изследователката“ и заяви, че целият екип го чувстват като тяхно дете. Актрисата признава, че майчинството е променило изцяло мисленето ѝ.

„Сега знам, че трябва да оставя света едно по-добро място за следващото поколение“, казва тя пред ET.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !