Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Изненадваща номинация за Георги в Игри на волята

отпечатай новината

03.10.2019 12:07 | Видян 1183 пъти

Изненадваща номинация за Георги в Игри на волята

Изненадите в „Игри на волята: България“ не спират, пише Nova TV.

Станахме свидетели на предателство от близки приятели, разделение на племена, саботаж на мисии, а тази вечер и на голяма стратегия.

Проведе се първата за седмицата номинационна битка. В нея, по-голямата част от племето на Траки влезнаха с мисъл за загуба, за да могат да номинират Атанас, но младият инженер ги изненада, като се справи сам с пъзела и успя да избегне номинациите. Най-бързи бяха Славяни, за които пъзела редиха Амелия – Мира и Йоана.

Прабългари бяха най-бързи по трасето с лодката, но на пъзела се оказа, че за загубили една част и не успяха да го сглобят. „Бях срещу три отбора“, възкликна Атанас, дали всъщност той не се оказа най-големият победител днес?

След това станахме свидетели на едни от най-интересните номинации до момента в шоуто. Всички от Прабългари очакваха поредна номинация на една от жените и всичко остана в ръцете на Юлиян, който изненада всички и даде гласа си за Георги, с което изпрати най-силния играч от племето си на битка.

Учителят заяви, че изпраща Георги, защото е сигурен, че ще победи и ще се завърне, но истината е, че Юлиян показа на всички, че е голям стратег и за него участието в шоуто не е за спорта, а той е тук, за да го спечели. До къде ще стигне обаче, следва да видим.

Утре вечер е втората номинационна битка. Дали Траки отново ще играят, за да загубят и най-накрая ще успеят да номинират Атанас или задружните Славяни ще трябва да номинират свой, ще разберем тази вечер от 21.00 часа по  NOVA.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !