Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Скандал гърми в конкурса Мис Плеймейт

отпечатай новината

07.10.2019 15:55 | Видян 1832 пъти

Скандал гърми в конкурса Мис Плеймейт

Откровени проститутки са толерирани в конкурса Мис Плеймейт и дори се гласят за победителки. Това разбра HotArena от свои източници близки до организаторите на популярния конкурс.

Според най - актуалната светска клюка силно подкрепяна от Любен Дилов - син и Христо Сираков е Михаела Тодорова от Казанлък. 21-годишното момиче е известно с това, че приличало визуално на Андреа и Теди Александрова, а професионалния и връх като модел е трето място на конкурса Мис Хасково.

Оказва се обаче, че Михаела има и други много по - специфични страни. Тя към днешна дата е била една от топ бръмчалките в ценовия диапазон 200-300 евро.

Заради атрактивната си ниска цена плеймейтката е била добре поръчвана за индивидуални посещения. Евтината стойност на услугите й за сега се дължи на сравнително ниската и популярност както, а за да има доходи е инвестирала в тунинг от по 350 кубика силикон във всяка от гърдите й.

Ако обаче клонинга на Андреа стане Мис Плеймейт, както се твърди в светските среди, то тогава автоматично щяла да влезе в по - горния финансов таргет, което всъщност е била нейната мечта.

Самата тя признава това в интервю пред столичен вестник. На въпрос "С какво ще ви помогне в живота титлата Мис Плеймейт", отговорът й е пределно ясен - "Интересът към мен ще се повиши".

През поредната година Тодорова е обиколола кревати в Санторини, Бали, Дубай и Доминиканската република.

Предвидливо е посочила в профилите си в социалните мрежи, че няма гадже. Семейството й се занимава със земеделие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !