Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Борис Солтарийски трупа пачки от частни партита

отпечатай новината

14.10.2019 16:37 | Видян 1535 пъти

Борис Солтарийски трупа пачки от частни партита

"Шоуто на Слави" може и да спря, но Борис Солтарийски не спира да печели тлъсти пачки, предава България днес.

Вокалистът на "Ку-ку бенд" намери начин лесно да прилапва по някоя друга хилядарка за няколко часа. Солтарийски се е отдал на соло кариера, след като засега ангажиментите му с Дългия са в застой. Тъй като вече няма шоу, Борис е свободен всяка вечер. И вместо да стои вкъщи и да мързелува, Солтарийски решава да припечели солидни пачки.

Врачанинът през вечер е на участие в различен край на България. Солтарийски се пуска да пее по сватби, за което прибира солиден хонорар. Явява се и като гост изпълнител на редица фестивали, където също прибира немалка сума.

За няколко изпълнения вокалът на "Ку-ку бенд" взима яки хилядарки. Това е рекорден хонорар за певец от калибъра на Солтарийски. Срещу горе-долу такива суми пеят звезди като Фики и Галин.

Борис открай време обича да пее по чалготеки. Редовно Солтарийски взимаше със себе си още някой член на групата - я Гъмзата, я Годжи. Но отскоро го кара соло. Така той увеличава драстично семейния бюджет.

Покрай ангажиментите с шоуто на Дългия той едва няколко пъти в месеца си позволява да пее на частно. Но вече ходи самостоятелно. Графикът му е препълнен за месеци напред и Борис едва смогва с толкова много изяви. Освен по сватби Солтарийски вие глас и на частни партита. Там парите са значително повече, тъй като прекарва доста повече време от обичайните два часа на сцена.

По време на абитуриентски балове Солтарийски захлеби солидно. Той всяка вечер бе по кръчмите и дискотеките, където прибра солидни пари. Но най-много лапна от бившия треньор на "Лудогорец" Ивайло Петев. Кмета, както е известен наставникът, нае Солтарийски да пее на бала на щерка му Полин. За изявата си гласът на "Ку-ку бенд" взе двоен хонорар.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !