Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

Бойко награждава фолк певици

отпечатай новината

08.04.2009 09:00 | Видян 7842 пъти

Бойко награждава фолк певици

Кметът на столицата Бойко Борисов се оказа най-голямата изненада на церемонията по връчването на наградите на Фен Тв, която се проведе в понеделник вечерта в цирк „Балкански“. Той беше специално поканен да връчи фолклорна награда, която отиде при Джина Стоева.

Организаторите сякаш не бяха успели да разгърнат целия потенциал на техниката и средата, която им беше предоставена, но все пак се получи добро шоу. Най-атрактивна на сцената безспорно беше Емануела, която грабна и статуетката в категория „Певица на годината“. Тя излезе от магическа кутия, а цялото й тяло беше боядисано като на негърка. Тони Стораро пък стана певец на годината, като това не предизвика голяма изненада, а по-скоро радост. Той излезе точно преди звездата Недялко Баич-Бая и вдигна публиката на крака. След него изпълнителят на „Zapisano u vemenu“, на когото бе връчена награда за специален принос към балканската музика, нажежи атмосферата до червено.

Сред поп изпълнителите пък се отличи Миро, който обаче не присъстваше на церемонията. Вместо него наградите приемаше Аксиния. Ексдуетната половинка на Галка взе няколко статуетки, сред които за хит на годината - „Губя контрол когато“, която бе връчена от управителят на „Еврошанс“ Олга Тодорова.

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !