Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Лекарите Лили Иванова: Играе на руска рулетка със здравето си

отпечатай новината

25.10.2019 12:49 | Видян 3573 пъти

Лекарите Лили Иванова: Играе на руска рулетка със здравето си

Любимката на поколения българи – естрадната звезда Лили Иванова продължава да смайва със завидни амбиции и хъс за работа напук на достолепните си 80 години. В момента Вечната Амбър e под пара заради трите грандиозни концерта, насрочени за 8, 9 и 10 декември в зала 1 на НДК, на които ще изпълни част от вечните си хитове и последните си нови песни, научи HotArena.

И докато по-голямата част от нейните колеги не смеят да рискуват с концерт в зала с 12 000 места, Лили била амбицирана за пореден път да натрие носа на всички зложелатели и да докаже, че и на тази възраст може да издържи изтощителния 3-дневен маратон. Билетите за трите й концерта на цени от 50 до 180 лв. са почти разпродадени, но все още могат да се намерят на по-задни места.

Екипът на естрадната легенда и нейните близки отдавна били свикнали на емоционалните й кризи. Напоследък обаче били обезпокоени за здравето й заради прословутия й професионализъм, граничещ с маниакалност. Самата тя никога не е говорила за здравословните си проблеми. Медиците, които крепят здравето й също пазят лекарска тайна по отношение на нейните болежки.

Макар че няколко пъти бе засичана в различни лечебни заведения, самата Лили твърди, че се радва на чудесно здраве за възрастта си. Единственото, от което се оплаквала доскоро били силните прожектори. Доц. д-р Андрей Андреев от очна клиника „Ден” е медикът, който преди години спасил очите й от ослепяване. Препоръчал й преди всяко качване на сцената да капва в очите си изкуствени сълзи. Докато пее, любимката на няколко поколения българи, винаги държи близо до себе си буркан с липов мед, бутилка с топла минерална вода с малко лимонов сок в нея. Подкрепя се с тях в паузите между песните, пише "Уикенд".

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !