Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Бащинството изнерви Криско

отпечатай новината

28.10.2019 17:37 | Видян 1818 пъти

Бащинството изнерви Криско

Рапърът Криско трудно успява да съчетава кариерата и новата си роля на млад татко.

Дъщеричката му, която носи нетрадиционното име Амая, се появи на бял свят в края на септември и донесе много щастие на родителите си, но оттогава за хитовия изпълнител няма почивка, пише "Уикенд".

Той се оплакал пред познати, че през последните седмици спи по 3-4 часа в денонощието – не само заради работата си, но и заради ревливото бебе.

Криско бил толкова изнервен, че даже си го изкарвал на феновете. Той се изказа в социалната мрежа, че не е длъжен след всеки концерт да се снима с почитателите си, защото има личен живот и невинаги е в добра физически и психическа форма.

„Пиша това за хората с претенции по безплатните концерти. Ти отиваш на безплатен концерт на площада примерно. Отиваш заради уж любимия си изпълнител. Срещу нула лева ти получаваш неговото шоу, сцена, звук, осветление. Накрая на концерта ти решаваш, че искаш да се снимаш с него.. както и още 500 други човека. Да знаете, че когато ходите по концерти, там няма включена снимка, видео или разговор с изпълнителя. Там отиваш да го слушаш и да му се радваш, ако го харесваш. Снимка – ако се засечете! Също не е лошо да се знае, че изпълнителя има чувства, личен живот, физическо и психическо състояние, като всеки друг. Изпълнителя не е експонат!”, изригна младият татко.

Запознати твърдят, че по принцип рапърът не е толкова сприхав, но напоследък ангажиментите му идвали в повече и имал нужда от почивка. Половинката му Цвети поемала голяма част от грижите за бебето, ала недоспиването си казвало думата и при двамата родители.

Криско все още не можел да се възприеме в новата си роля на баща, но постепенно се опитвал да нагоди режима си към настоящия начин на живот.

С любимата му жена се спогаждали отлично, но и напрежението покрай новороденото било голямо. Рапърът се оплакал пред свои приятели, че няколко пъти се опитал да сменя памперси, но съвсем „омазал положението” и се отказал. „Тези неща са работа на майката!” троснал се хитовият изпълнител.

Криско и бившата стюардеса Цвети са заедно от три години, като за това време той многократно е заявявал, че иска да създаде семейство с нея.
Идеята за сватба не им била чужда, но засега отлагали този момент за по-нататък.

Откакто чаровната брюнетка се появи в живота на рапъра, той се чувства много по-спокоен и уверен, коментират хора от обкръжението му. Известно е, че са се запознали на снимачната площадка на негов видеоклип – по това време хубавицата съвмествяла работата си на стюардеса с тази на танцьорка и взела участие в един от проектите на Криско. Изпълнителят издирил телефона й и я поканил на среща. Точно тогава тя често летяла до Дубай и имала планове да се установи там, но упоритият й ухажор я убедил да остане в България. Той й посветил песента си „Още си един танц” и така окончателно я спечелил. „Тя ме е виждала във всякакви ситуации и ме е приела такъв, какъвто съм!”, споделя Криско по адрес на Цветелина.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !