Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Устата скочи на Ицо Хазарта

отпечатай новината

01.11.2019 11:37 | Видян 2283 пъти

Устата скочи на Ицо Хазарта

Нова рап война се задава на хоризонта. Иван Динев – Устата скочи на Ицо Хазарта след последното му публично писмо.

Хазарта мина в обяснителен режим след атака от „Демократична България”, че е пял на предизборен концерт на ГЕРБ в Самоков. Изявата му предизвика хиляди негативни коментари, че е срещу системата, а в същото време агитира за нея.

Безкрайните обяснения на Хазарта подразниха доста силно колегата му Иван Динев, който го атакува с ядни думи.

„Ми почвам да се дразня вече. Ицо публикувал днес пак някакво обяснително писмо за предизборния си концерт! Стана като Камен Донев с писмата си за тези, които не харесват филма му" Уют" (между другото филма си е... не го бива, ама хич) Аз пък вече, колкото и да искам не мога да оправдая Хазарта”, заяви още той.

Устата, който е комедиен актьор, се заканва, че ще се шегува с „Ъпсурт” на следващото си представление. Певецът е известен с пиперливия си език, и както казват хората, не цепи басма на никого. Причината е, че от години той е подложен на яростна кампания, че прави дуети с чалга изпълнители, пише "България днес".

Устата им отвърна с песента „Дебел”, в която напада подред.

„Правил съм го с гейове, правил съм го с роми”, пее Устата припомняйки, че има дуети, както със Софи Маринова, така и с Азис.

Публична тайна е, че певецът не се трае и с колегата си Криско, а в клипа към песента „Дебел” имитира танца от клипа на Криско и Слави Трифонов.

С приятелски тон той се пошегува и с колегата си Милко Калайджиев. „Милко се отказа от политиката и продължава да пее. Жалко”, написа Устата, визирайки отказа на мустак номер едно на републиката да се впусне в политиката, след местните избори за кмет на Свиленград.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !