Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Засмукаха Гала с прахосмукачката

отпечатай новината

03.11.2019 09:55 | Видян 2138 пъти

Засмукаха Гала с прахосмукачката

Освен със страшни мигове, Хелоуин може да бъде изпълнен и с комични ситуации, прокуждащи злите духове не с чудовищни костюми, а със смях... Евентуално.

Последното не е нито доказано, нито сигурно, но е факт, че човек може да намери повод за усмивки по всяко време, дори и в Нощта на ужасите, предава Dir.bg.

Така например, Гала реши да повдигне настроението на своите последователи в официалната си Инстаграм страница и качи своя по-различна снимка по случай отминалия маскараден празник. Вместо да заложи на кадър, разкриващ плашеща визия, както голяма част от потребителите на социалните мрежи, блондинката заложи на комична фотография.

На изображението до нея стои репортерката Ася Енева, която е облечена в червена униформа на ловци на духове и е нагърбила специален уред за "улавяне на призраци", подобен на прахосмукачка. И макар самата тя да споделя в интернет, че някои хора на улицата по-скоро са я сравнили със служител на "Чистота", тя е убедена, че това е най-сполучливото ѝ преобразяване досега.

На фотоса обаче, вместо да спасява студиото на предаването "На кафе" от вилнеещи из снимачната площадка полтъргайсти, Ася засмуква косата на тв водещата. Гала, от своя страна, се е обърнала към обектива с физиономия, изразяваща уплах.

"Помооощ!", е единствената дума, която блондинката е написала към снимката, добавяйки емотикони във формата на призрак и наплашено човече.

Чувството за хумор на дамите бе оценено от потребителите на сайта, които определено се позабавляваха с веселия кадър.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !