Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мис Плеймейт става фермер

отпечатай новината

04.11.2019 15:51 | Видян 1950 пъти

Мис Плеймейт става фермер

Победителката в конкурса „Мис Плеймейт 2019” Михаела Тодорова ще стане земеделка. 23-годишната блондинка от Казанлък, спечели ръчно изработена корона, нова кола и чек за 20 000 лева, но смята да се засели на село.

Наследницата на Жанет Осипова спечели в надпревара с още 12 колежки, но вярва, че е била без конкуренция.

„Имам всичко—гърди, тяло, сексапил, излъчване. Просто съм перфектна! Другите момичета имат само по един компонент. Аз съм истинска плейбойка. Мога да говоря пред камера. Не се притеснявам. За мен няма конкуренция. Номер 1 съм. Ще спечеля, сигурна съм. Просто съм по-добра от останалите момичета”, заяви преди конкурса Михаела.

Хубавицата е наляла близо 700 кубика силикон в деколтето и казва, че „това е в рамките на нормалното, затова не се забелязват корекциите”, пише „Телеграф”.

Като малка хубавицата е искала да стане банкерка, а сега, след конкурса, казва, че най-близките й планове са свързани със земеделие.

Обещава, че ще показва в профила си в Инстаграм, как се копае с такава пищна пазва и ще полага и друг земеделски труд, за да бъде личен пример, как младите хора не трябва да се срамуват от усилията си.

Блондинката казва още, че не се вълнува от парите.

„Даже често се улавям, че излизам някъде вечер и изобщо не се замислям, имам ли пари дори да се прибера”, добавя красавицата.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !