Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Диана Димитрова и Ивайло Захариев в борба за БГ модна икона

отпечатай новината

06.11.2019 17:44 | Видян 2833 пъти

Диана Димитрова и Ивайло Захариев в борба за БГ модна икона

За единадесета поредна година ще се проведе надпревара за „БГ модна икона“, а в списъка с номинирани по традиция присъстват редица имена на представители на шоубизнеса.

Дамите, които ще се борят за отличие за стил, са звездата от медицинската драма „Откраднат живот“ Диана Димитрова, колежката й Алекс Сърчаджиева, певиците Райна Кабаиванска, Мария Иливеа и Михаела Филева, спортистката Ивет Лалова, Мис България 2006 Славена Вътова, водещите Мира Добрева и Десислава Стоянова, както и инфлуенсърката Александра Петканова.

Представителите на силния пол, които протягат ръка към статуетката „БГ модна икона" 2019, са звездата от „Пътят на честта“ Ивайло Захариев, колегите му Башар Рахал, Иво Аръков и Александър Кадиев, Ваня Джаферович, музикантите Васил Петров и Влади Ампов-Графа, журналистът Николай Дойнов и спортните звезди Григор Димитров и Димитър Бербатов.

“Вярвам, че с избора на най-стилните и успешни българи тазгодишната надпревара ще даде новите естетически, културни и социални ориентири за успех и добра репутация. Обичайно сред номинираните
преобладават личности, които са се превърнали в еталон за отлично публично поведение и висока визуална култура.

Те са не само от медийните среди, но и от артистичната, музикалната и спортната сфера. Особено съм удовлетворен, че е номинирана за своя уникален стил и великата оперна певица Райна Кабаиванска. Благодаря на всички колеги – лайфстайл журналисти от реномирани медии, които предложиха тези номинации!“, коментира председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков.

Наградата, която ще получат лауреатите, е пластика, изработена от българския бижутер Анжело Красини. Статуетката е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева, смокиновия лист, с образите на най-прочути дизайнери и модни икони.

От днес до 26 ноември всеки може да гласува онлайн за своите фаворити.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !