Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Ирина Шейк и значението на думата секси

отпечатай новината

09.11.2019 09:25 | Видян 1412 пъти

Ирина Шейк и значението на думата секси

„Днес жените ги е страх да се чувстват секси.“ Това твърди Ирина Шейк в откровено интервю за италианското издание Il Corriere della Sera. Там тя говори за женските права и се съгласява с твърдението на редактора, че след движението #MeToo думата „секси“ има ново значение в обществото.

„Да бъдеш секси обаче е усещане вътре самата в теб, което никой не може да ти отнеме. То е много повече от един секси сутиен или ярко червило“, обяснява моделът.

Бившата жена на Брадли Купър споделя, че като дете мечтаела да тръгне на училище и някой ден да стане известна писателка. По-късно обаче с нежелание ходела, защото била тормозена от съучениците си.

Красавицата, която днес може да видим на кориците на най-известните списания и по модния подиум, е била подигравана в училище заради външния ѝ вид. Кой би предполагал, че по-късно тя ще бъде във фокуса на обективите и ще я смятат за секссимвол.

Връщайки се назад във времето, Ирина изтъква, че като по-млада не е имала голямо самочувствие и голяма увереност в себе си. „Чувствайте се добре в собствените си тела, преследвайте мечтите си и никога не приемайте „не“ за отговор“, казва тя на всички млади момичета, които ще изберат да тръгнат по нейния път.

На въпрос какво мисли за използването на социални мрежи, Шейк посочва, че за нея те „са едно много влиятелно средство за комуникация, полезни са за благотворителни инициативи“, но дотам. Тя е категорична, че предпочита да не споделя личния си живот там.

Източник: tialoto



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !