Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Плеймейтка стана Мисис България 2019 Интернешънъл

отпечатай новината

11.11.2019 14:05 | Видян 1414 пъти | Гласували 1

Плеймейтка стана Мисис България 2019 Интернешънъл

Преди броени дни в София се проведе тазгодишният конкурс за най-красиви омъжени жени, в който четири дами бяха отличени с титлата "Мисис България" 2019.

Те завоюваха короните си сред 300 кандидатки от предварителния кастинг, предава Dir.bg.

Една от носителките на отличието е плеймейтката Неделина Цанева, която е собственичка на автокъща и само преди няколко седмици вдигна сватба с Йордан Петров. Веднага след като двамата официално си казаха "Да", тя получи покана за участие на 21-вия форум за красота. За брачната церемония, която се състоя през октомври в хотел "Езерец", Благоевград, тя облече впечатляваща рокля без презрамки тип "русалка", изработена специално от дизайнера Стоян Радичев.

Кройката на тоалета с дълбоко V-образно деколте следваше формата на тялото ѝ, а в долната си част завършваше с диплещи се етажи от шифон. За да завърши цялостната си визия за големия ден, тя носеше яка от дантела около шията си, както и диадема с камъни.

Във втория кръг на "Мисис България", веднага след дефилето по официални рокли, тя излезе на сцената заедно със своя съпруг, когото водещата на събитието попита как би се чувствал, ако същата вечер се върне у дома с победителка. Той отговори, че се е оженил за истинска жена и за него няма значение дали на главата ѝ ще блести корона, защото Неделина вече блести в сърцето му.

"Мисис България" не е първата лента, която Цанева печели. Тя е носителка още на "Мис Стара Загора" 2014, "Мис София" 2015 и "Best Erotic Model" 2017.

Снимка: Официален профил във Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !