Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Марвел отговори на Скорсезе: Всеки има различна дефиниция за кино

отпечатай новината

12.11.2019 16:48 | Видян 1318 пъти

Марвел отговори на Скорсезе: Всеки има различна дефиниция за кино

Месец, след като Мартин Скорсезе изрази мнението си за филмите от комиксовата вселена на „Марвел“, шефът на продуцентската компания Кевин Файги проговори за първи път.

Архитектът на целия франчайз, започнал с „Железния човек“ през 2008 г. си даде доста време, преди да отговори на откровената критика, изразена първоначално от автора на „Шофьор на такси“ и подкрепена по-късно от Франсис Форд Копола – че продукциите за супергерои приличат повече на тематични паркове, отколкото на кино.

"Смятам, че не е вярно. Жалко. Всеки има различна дефиниция за това какво представляват киното и изкуството. Всеки има право на мнение. Но ние ще продължим да правим филми", заяви Файги.

Относно критиката, че лентите от поточната линия на „Железния човек“ и „Капитан Америка“ не поемат риск и са проектирани като вариации на ограничен брой теми, шефът на „Марвел“ посочва успеха на франчайза като основен стимул за поемане на предизвикателства. „Капитан Америка: Гражданска война“. Двамата ни най-популярни герои се изправиха в един сериозен теологичен и физически сблъсък.

Убихме и половината от героите си в края на „Отмъстителите: Война без край“. Мисля, че е забавно да използваме успеха си, за да рискуваме“, казва още Файги пред The Hollywood Reporter. Към момента студиото му работи върху един от най-големите си и най-скъпите филми - „Вечните“ с участието на Анджелина Джоли. На режисьорското столче за заглавието сяда Клоуи Жао, като клапата вече щракна на Канарските острови. „Правим този филм, защото вярваме във визията на Жао и в това какво могат да направят тези герои. Вярваме, че трябва да продължим да се разрастваме и да еволюираме и променяме нашия жанр“, смята още идейният двигател на филмовата вселена на „Марвел“.

Източник: monitor
Снимка: The Indian Express

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !