ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Женски секс във Фермата

отпечатай новината

14.11.2019 12:13 | Видян 2065 пъти

Женски секс във Фермата

Неприлично лесбо предложение рязко вдигна градусите в риалитито „Фермата“, където в последните дни всички умират от студ заради лошото време.

Две от участничките - Елизабет и Силвия, предложиха секс на футболистката Велислава, убедени, че ще я заинтригуват. Самата тя с удоволствие прие горещата им оферта.

През тази седмица Вили има право да избере срещу кого да се бие на дуел, а Елизабет се опитва да я умилостиви и да избегне сблъсъка с нея с цената на всичко. След като разпали фантазиите на футболиската с разкази за интимностите си с жени, Бети предприе директна атака към „вратата“. „Навита съм да спя с теб, ако това искаш, за да не ме викнеш на дуел“, заяви тя.

Превъзбудена от разговора, Силвия също реши да подкупи Вили със секс. „Ще се раздам, ще те пратя в небето!“, щедро обеща тя. Двете с Елизабет се разбраха имунитетът да отиде при онази от тях, която се справи най-добре в леглото на Вили. За финал любовчийките обявиха, че отиват да се изкъпят и обръснат, за да не боцкат на избраницата си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !