Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джей Ло, късата коса ти отива

отпечатай новината

17.11.2019 09:20 | Видян 2483 пъти

Джей Ло, късата коса ти отива

Дженифър Лопес промени прическата си преди няколко месеца и определено не съжалява. Певицата, която това лято навърши 50 и размяташе дългата си грива танцувайки на пилон в един от последните филми с нейно участие, реши да я отреже. А резултатът определено се хареса на Алекс Родригес и почитателите ѝ.

Латино дивата се радва на късата си коса и го доказа, публикувайки снимка от фризьорския салон, където двама мъже са се погрижили за асиметричния ѝ боб.

Лопес се появи с подобна прическа на премиерата на филма „Hustlers“. Редица критици я поздравиха за избора и най-вероятно след събитието тя е решила да се раздели завинаги с дългите коси, които изискват и по-голяма поддръжка.

Наскоро певицата присъства на кръгла маса, на която се разискваше мястото на жените в Холивуд. Разговаряйки със своите колежки Рене Зелуегър, Лора Дърн, Скарлет Йохансон и Лупита Нионго, звездата шокира присъстващите в залата, споделяйки, че режисьор искал да види бюста ѝ по време на прослушване.

„Малкото от Бронкс, което нося в мен излезе на повърхността и му казах, че няма да си сваля горнището“, казва изпълнителката, но не пожела да каже името на човека.

„По-късно той отстъпи и се извини. Но в момента, в който излезе от стаята, дизайнерката на костюми, която видя какво стана, започна да се извинява от негово име“, която е последователка на движението #MeToo.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !