Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Азис с охрана на пазар

отпечатай новината

19.11.2019 12:43 | Видян 1386 пъти

Азис с охрана на пазар

Азис има своя сянка – едър мъжага, който е плътно до него и го следва навсякъде, видя HotArena.

Костинбродският славей ходи дори и на пазар с охрана и мускулестият мачо го следва навсякъде по петите. Изпълнителят бе на пазар в столичен магазин за детски играчки, като си тръгна от търговския център само с минерална вода и 2-3 дреболии, видяха папараците на „Уикенд”.

Кралят на фолка бе спортно облечен, целия в черно, с шапка с козирка и слънчеви очила. Охранителят му вървеше по петите му, преметнал чанта „диагоналка” и с развлечен анцуг. Пазвантът стоеше на известно разстояние от клиента си, но го държеше под око.

Ромът има много фенове, но и не по-малко зложелатели, поради което се обградил охрана, който играе ролята и на шофьор. Двамата бързо обиколиха двата етажа на детския магазин и се отправиха директно към касите. Телохранителят на Азис се редеше на опашка на касата на хипермаркета, а звездата говореше по телефона с възможно най-тихия глас.

Азис се стремеше да не се набива на очи, но почти всички го разпознаха. Любопитен факт е, че бодигардът му не беше много по-едър от самия изпълнител, който обича да се чувства като истинска световна звезда. Фолк идолът дава около 2 бона заплата на гарда, който влизал в ролята и на шофьор. Двамата винаги са заедно, независимо дали Азис отива на участие, шопинг или пък е излязъл просто на кафе.    



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !