Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

New Bloom Winery превръща Едгар Артист в посланик на българското вино по света

отпечатай новината

22.11.2019 09:08 | Видян 1273 пъти

New Bloom Winery превръща Едгар Артист в посланик на българското вино по света

Модата се променя все по-динамично. Най-новият стил предлага рокли, в които виното прелива в текстил.

Идеята е на дизайнера от арменски произход Едгар Артис, чието изкуство е явление в света на модата.

Изисканите дрехи са изтъкани от богато разнообразие от детайлите на обкръжаващата ни действителност, а сред най-новите му вдъхновяващи артистични композиции се открояват рокли, изпълнени с плътните цветове на изключителните вина от серията VERANO AZUR - гордост в колекцията на хитовата българска изба New Bloom Winery.

В тях той съчетава духа на плътното червено вино и лекотата на розето, като въплащава концепцията за естествената красота и изяществото на женската душа.

С рисунките си авторът изпраща послание за силата на обикновените неща, които ни заобикалят в ежедневието, за красотата в детайлите, погледнати от правилната гледна точка. Именно неповторимият аромат на уникалните винени сортове Розе и Сира&Марселан от родната Тракийска низина и безкомпромисното качество на родната изба от град Съединение са онези детайли, които потапят световноизвестния артист в изкушението на VERANO AZUR и го превръщат в истински посланик марката по света.

Интересна подробност е, че в последните години виненият бранд VERANO AZUR се налага в България като един от най-предпочитаните сред съвремените градски хора. Марката от години налага и нов стил в консумацията на вино, като очарова своите почитатели не само с модерното си име и дизайн, но и с неповторимите си характеристики и безкомпромисно качество, които се крият в традициите на производство на New Bloom Winery, която е една от най-напредналите изби в технологичен план у нас.

С площ от 700 кв.м., тя разполага с уникална за страната база, оборудвана по последните световни стандарти. В нея се намира и най-модерната у нас лаборатория за качествен контрол на всеки процес от производството. Лозята на New Bloom Winery се намират в близост до винарната и са около 6000 декара, където освен традиционни се отглеждат и уникалните за България сортове Глера, Регент и Дорнфелдер.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !