Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Благодаря ти, Бойко

отпечатай новината

21.01.2008 12:23 | Видян 4521 пъти | Гласували 6

Благодаря ти, Бойко

30% увеличение на данък сгради, неизвестно засега – на такса смет, сериозно увеличение на данъка върху автомобилите, 35 ГЕРБери в бордове на общински фирми, 25% повече за и без друго напълнилите гуши и невършещи нищо чистачи на София. Ето това свърши за нас – софиянците, обичаният ни кмет Бойко Борисов. И понеже е прав, дори когато съгреши, му казваме: Благодаря!
Ако тези неща само за два месеца след встъпването си в длъжност ги беше анонсирал някой друг, тълпи да са излезли на улиците. Но да сте чули някой в София да протестира?! Не!
“Любовта е сладка, но прави девойката патка”, е стародавна и еснафска софийска мъдрост, която обаче май важи с пълна сила не само за девойките, но и за всички в столицата. И особено за избралите другаря Борисов на първи тур на изборите.
След като обяви през уикенда, че трябва билетчето за градския транспорт да стане левче, той великодушно все пак пусна и една добра новина. Можело и да не изкара цял мандат!
Това звучи добре за софиянци, защото можем да се надяваме, че след Бойко все пак ще ни остане нещо като град, което няма да е толкова сигурно след 4 години.
Но не е добра присъда за всички останали в България, които само си мислят, че познават Генерала, който току виж станал управител на цялата страна.
Какво се чува засега – ами ръкопляскания в медиите. За Бойко говорим, нали разбирате.  

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !