Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Веселка избра Дана за свой опонент на дуел във Фермата

отпечатай новината

10.12.2019 12:55 | Видян 948 пъти

Веселка избра Дана за свой опонент на дуел във Фермата

Страховит женски сблъсък клати основите на „Фермата“. В последната седмица от шоуто една срещу друга се изправят най-младата и най-възрастната участничка. Двете ще се борят за място на големия финал, който ще се излъчи на живо на 14 декември, предава Монитор.

В последните дни на предаването сили ще мерят 22-годишната конярка от село Борима Веселка и 47-годишната филоложка Дана, която влезе в предаването като един играч с дъщеря си Велислава. Въпреки че са от различни поколения, двете имат нещо общо - всяка от тях е майка на три деца.

След като Веселка избра Дана за свой опонент, детската учителка Маргарита остана без съпернички и автоматично се класира на финала. В следващите няколко дни ще станат ясни останалите претенденти за голямата награда.

На последния сблъсък на 14 декември ще отидат четирима участници. В този ден двамата мъже ще се изправят един срещу друг. Същото ще направят и две жени. Победителите - мъж и жена, ще се противопоставят в две битки, съобразени с факта, че участниците са от различни полове, а накрая „Фермата“ 5 ще излъчи своя голям победител.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !