Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани

отпечатай новината

24.12.2019 09:41 | Видян 1967 пъти

Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани

Новогодишно бебе очаква Джулиана Гани.

Наследникът на силиконката ще се роди около 31 декември. Това призна самата тя пред България днес. Гани и половинката й Илиян очакват момче и вече са избрали името. Тя загатва само, че то ще започва с Д, като нейното. "Не сме си правили планове за Нова година, защото очакваме бебето да се роди в този период. Не искаме да рискуваме и да сме някъде. Ще бъдем в Пловдив за празниците, там ще родя", казва Джулка.

Двамата с Илиян вече са обзавели стая за наследника си. "Креватът му е с корони", разкрива Илиян. "Яко се изхвърлихме. Всичко да има това дете. Дори на приятели казваме да не вземат подаръци. От мерак, защото ни е първо дете, се хвърлихме на всичко. Взели сме огромна торта, на няколко етажа, със стъклен балон", обяснява бъдещият татко.

Въпреки, че е в 9-я месец, Гани всеки ден е в залата и тренира. Отделно от това, минава по 10 км всеки месец. "Хората във фитнеса ме гледат странно и ме питат какво правя тук. Илиян им казва, че ще тренирам докато родя", признава с усмивка на лицето Гани.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !