Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Наркос: Мексико от 16 януари по bTV Action

отпечатай новината

09.01.2020 12:07 | Видян 1061 пъти

Наркос: Мексико от 16 януари по bTV Action

В четвъртък, 16 януари, от 20 часа, по bTV Action ще се излъчи първият епизод от криминалния сериал „Наркос: Мексико“(Narcos: Mexico), представящ произхода на съвременната война с наркотици и създаването на прочутия картел Гвадалахара.

Поредицата разказва възхода на наркоимперията в едноименния град през 80-те години, когато Феликс Галардо обединява трафикантите и подсигурява контрола си над тях.

Агенцията за борба с наркотиците не остaва безучастна и изпраща агента Кики Камарена да заеме нов пост в Гвадалахара. Там той бързо научава, че задачата му да се пребори с наркобоса, ще бъде по-трудна, отколкото някога би могъл да си представи.

Първоначално сценарият на продукцията е бил предназначен да бъде четвърти сезон на сериала „Наркос“, но в крайна сметка е разработен като отделно разклонения на сюжетната линия, развиващо се в мексиканския град Гвадалахара. Много от събитията и героите в него отново са вдъхновени от реалността с леки разлики в интерпретацията.
 
Главната роля в продукцията е поета от Диего Луна, спечелил наградата за „Най-добър актьор в телевизионен сериал“ на 6-те награди „Platino Awards“ и номиниран през същата година за „Най-добър актьор в драматичен сериал“ на 9-те награди „Critics' Choice Television Awards“ за ролята си в сериала. Останала част от актьорския екип е съставена от Тереза Руиз, в ролята на Изабела Баутиста и Майкъл Пеня, в ролята на агента Кики Камарена.

Зрителите на bTV Action могат да се насладят на криминалната драма, всеки делничен ден от 20 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !