Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Не се променят треньорите в 7-ми сезон на Гласът на България

отпечатай новината

19.01.2020 10:27 | Видян 1444 пъти

Не се променят треньорите в 7-ми сезон на Гласът на България

Най-успешното музикално шоу у нас - „Гласът на България“, се завръща тази пролет с нови изненади на всички платформи на bTV Media Group. Освен още по-вълнуващи музикални моменти и истории, новият сезон ще предложи на зрителите и възможност за по-активно участие в развитието на състезанието.

Забавни, емоционални и подкрепящи, треньорите в 7 сезон на музикалното шоу са готови отново да се впуснат в търсене на най-добрия глас на България. Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев за поредна година ще се борят за короната в шоуто, доказвайки своите професионални умения и нюх за откриване и налагане на музикални изпълнители. Тази пролет Камелия и Михаела влизат още по-целеустремени в надпреварата. Те са твърдо решени да обърнат играта в седмия сезон и най-после победителят в шоуто да е глас от отбора на някоя от двете дами. Най-драматична и оспорвана се очаква да бъде надпреварата между Графа и Камелия. Двамата са подготвили арсенал от тактики, с които да постигнат своите цели – той, за да защити титлата си, а тя – за да грабне короната, която миналия сезон й се изплъзна.

По време на първия етап от шоуто - кастингите на тъмно, отново важна роля ще имат и допълнителните блок бутони. Всеки от треньорите ще има право само веднъж да блокира колегите си и така да ги лиши от възможността да спечелят желан участник за отбора си. Напрежението за менторите ще бъде още по-голямо, тъй като само един от тях ще има възможност да блокира колегите си по време на изпълнение.

На новата сцена на „Гласът на България“ ще излязат и любимите водещи на шоуто – Pavell & Venci Venc’. Зрителите ще могат да ги видят и в обновения бекстейдж, където участниците и техните близки ще споделят своите емоции и където ще се разкриват още любопитни моменти от формата, представени от новия V Reporter на шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !