Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

След Мегзит: Как се чувства Хари след безизходицата?

отпечатай новината

31.01.2020 16:27 | Видян 2923 пъти

След Мегзит: Как се чувства Хари след безизходицата?

След Мегзит Хари се чувствал много зле. За състоянието му при безизходната ситуация разказва негов приятел.След сватбата херцозите на Съсекс се отдали на много срещи с приятели и с някои от тях още ги свързват топли отношения. Един от тях – Начо Фигерас, разказа какво се случва с принца след решението му да се откаже от кралските задължения.

„Той страда силно заради всичко, което му се случи. Той се притеснява, че хората го осъждат, съсредоточен е върху бащинството... Той е просто човек, който се опитва да защити своето „малко“ и „лъвицата си“, независимо колко би му струвало. Той е страхотен човек, мъж, който би бил гордост за своята майка“, сподели Фигарес в специалния документален проект Royal Divide, разглеждащ случващото се в кралския двор.

Начо също разказал и за причината, която накарала херцога да захвърли всичко и да отлети за Канада.

„Той искаше да живее нормален живот, доколкото изобщо е възможно. Когато папараците обграждат дома му в Канада с надеждата да направят снимки на сина му – това не е съвсем нормално“.

В продукцията говори и друг приятел на Хари – бивш кралски морски пехотинец – Джей Джей Чалмърс. По думите му, Хари е взел това трудно решение заради семейството си: „Той се старае да бъде добър съпруг и баща.“

Меган Маркъл до този момент не е коментирала публично случващата се ситуация, а сега принц Хари споделил мисли на тази тема с приятели преди седмица.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !