Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Глория отлита към Париж

отпечатай новината

16.04.2009 17:00 | Видян 18713 пъти | Гласували 3

Глория отлита към Париж

На 12-ти април, Глория отпразнува своя имен ден, признавайки с усмивка на лице, че тя е една от малкото, които празнуват три пъти личния празник. Това се случва на 10 март, когато е християнският празник Св.Галина, на Гергьовден и на красивия пролетен празник – Цветница.

Навръх деня на цветята, Глория бе изненадана от своя близка приятелка, която й подари ваучер за луксозна екскурзия до Париж, съобщиха от Планета. Искрено изненадана от скъпия подарък, Глория не скри, че с удоволствие ще посети за пореден път красивата европейска столица. Града на любовта, Париж, е една от любимите дестинации на Примата, която споделя, че всеки път с интерес преоткрива непознатите му лица. Преди екскурзията си до Франция, Глория е предвидила един неповторим Великден с дъщеря си Симона и своето семейство.

Певицата разкрива, че е изкусна домакиня и сама приготвя апетитните козунаци за светлия християнски празник. Нейна малка женска тайна в приготовлението на козунаците е, че в кухнята прилага и специална готварска техника. Глория не издава подробности за своя кулинарен майсторлък, но разкрива, че най-важно е желанието, което при нея е в изобилие.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !