Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Биляна спипала Валери Божинов на калъп с 18-годишна

отпечатай новината

06.02.2020 17:29 | Видян 2926 пъти

Биляна спипала Валери Божинов на калъп с 18-годишна

След няколко сериозни кризи във връзката на Биляна Дол и Валери Божинов, в края на миналата година сръбкинята окончателно каза „сбогом” на шавливия футболист.

Запознати издават, че 44-годишната брюнетка била много обидена на Божигол заради несекващите му изневери. Въпреки че опитала да даде втори шанс на любовта им, огорчението взело връх и разлъката не закъсняла.

Според източник на „Уикенд”, Биляна хванала Валери да й изневерява с 18-годишна ученичка. Момичето изглеждало доста по-голямо и се обличало твърде предизвикателно. Вместо да учи, тя работела като хостеса в столично заведение, което било често посещавано от футболиста.

Въпреки клетвите, че няма сериозни отношения със старлетката, Биляна открила неоспорими доказателства, че Валери редовно се среща с нея. Злите езици дори съскат, че след като прихванала чатове на Божинов с младата си съперница, сръбкинята тайно го проследила и ги заловила едва ли не на калъп в столичен хотел. Последвала грозна сцена и Валери бил зачеркнат окончателно.

За да го забрави, Биляна започнала да излиза с други и даже вече имала нов мъж, твърдят хора от обкръжението й. Актуалната й тръпка е заможен господин от Белград на възраст около 40-те, но Дол все още не разкривала подорбности околко самоличността му.

Тъй като връзката им е съвсем в начален етап, тя предпочитала да го държи далеч от любопитните погледи. Все пак сръбкинята не пропуска възможност да дразни бившия с хапливи коментари. „Няма значение кой те наранява. Има значение кой те кара да се усмихваш отново”, написа Биляна в социалната мрежа и намекна, че любовното щастие пак я е връхлетяло. По всяка вероятност думите й са отправени към Валери.

В разгара на миналото лято Божинов и Дол се разделиха, след като тя открила пикантни съобщения в телефона му. „Аз се опитах да бъда най-добрата партньорка и дадох най-доброто от себе си, за да потръгнат отношенията ни. Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха, но очевидно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не съм преставала да го обичам, но болните му инстинкти и необходимостта да ги задоволи ме нараниха като жена”, призна Биляна малко след ралъката.

В продължение на няколко седмици тя дори не искала да чува за Божинов, но малко по малко той отново се домогнал до нея. В началото сръбкинята се правела на студена и не му отвърщала, ала тъй като още имала чувства към футболиста, накрая поддала на атаката му. Тогава той включил в действие всякакви манипулативни тактики – подаръци, обещания за вечена вярност и любовни клетви. Валери дори публично се покая пред последователите си в Инстаграм. „Загубих голямата си любов...”, ожали се той с надеждата да измоли прошка от Дол.

Запознати издават, че бившата му съпруга Николета също съдействала, за да оправи отношенията си с Биляна. Силиконовите хубавици отдавна са приятелки и провели разговор по женски, в който Лозанова убедила сръбкинята да даде още един шанс на изгонения Божинов. В крайна сметка те наистина се събраха, ала идилията им не продължи дълго. Доказано е, че счупените отношения трудно успяват да се закрепят отново, а двойката Биляна-Валери само потвърди това правило.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !