Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Хари и Меган на вечеря с Джей Ло и Алекс Родригес

отпечатай новината

10.02.2020 16:37 | Видян 1937 пъти

Хари и Меган на вечеря с Джей Ло и Алекс Родригес

Принц Хари и съпругата му Меган са били на приятелска вечеря с Дженифър Лопес и годеникът ѝ Алекс Родригес. Според информация на списание „Hello“, четиримата са се видели в Маями.

Миналата седмица кралската двойка направи първата си публична изява на официално събитие след като напусна Великобритания. Принц Хари изнесе трогателна реч на прием на банката JP Morgan в Маями, където говори и за трагичната загуба на майка си. Предполага се, че за появата си той е взел между половин и един милион долара.

„Хари и Меган ще бъдат най-високоплатените оратори на корпоративния пазар... Изобщо няма да се шокирам, ако са спечелили над един милион долара. През годината възможностите им да правят пари са практически неограничени“, коментира пиар експертът Рон Торосян.

Внукът на Елизабет Втора и неговата любима са получили и покана да бъдат специални гости на церемонията по раздаването на Оскарите, където да обявят победителя в една от категориите, но отказали. Двамата предпочели да останат извън прожекторите и да се срещнат с латино дивата и бъдещия ѝ съпруг в заведение, намиращо се в близост до хотела им.

Междувременно британските медии писаха, че скоро бившите херцози на Съсекс ще се завърнат на Острова за финални преговори. Очаква се това да стане на 9 март, когато в Уестминстърското абатство ще се съберат всички представители на кралското семейство.

По поръчение на кралицата, Хари и Меган ще изпълнят кралските си задължения за последен път, като този път ще вземат със себе си и сина си Арчи.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !