Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Галена разкрива очарованието на Велико Търново

отпечатай новината

17.04.2009 13:30 | Видян 18344 пъти

Галена разкрива очарованието на Велико Търново

На приятно задгранично пътуване се радва и Галена, която в компанията на любимия си Галин се наслаждава на красивите кътчета на Дубай. Звездата на “Планета” ТВ очакваше това пътуване с нетърпение, тъй като с него сбъдна голяма своя туристическа мечта.

Певицата, която очаква първата си рожба през месец юли, стриктно спазва лекарските съвети да се отдаде на спокойствие и разходки. Още със стъпването си в Дубай, Галена и Галин се впуснаха в обиколки на красивата перла на Обединените Арабски емирства. Бъдещите родители останаха истински очаровани от блясъка, лукса, културата и гостоприемството на екзотичния свят, съобщават от planeta.tv.

Романтичното пътешествие на двойката ще завърши в навечерието на Великден, тъй като двамата желаят да посрещнат празника в Родината. Навръх светлите дни, “Планета” ТВ ще излъчи и филм от поредицата “Това е България”, в който Галена ще бъде главна героиня. Певицата се превъплъщава в ролята на гид и разкрива част от красивите кътчета на Велико Търново и любопитни факти за историята на града. Пред зрителите Галена ще разкаже дали вече се чувства като истинска болярка и как минава един нейн ден в Старопрестолния град.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !