Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Сърменов оплю Ягодова Луна, Мариана Попова захапа сценаристката

отпечатай новината

28.02.2020 14:17 | Видян 1977 пъти

Сърменов оплю Ягодова Луна, Мариана Попова захапа сценаристката

Още с първия си излъчен епизод новият сериал „Ягодова луна” предизвика сериозни дискусии в социалните мрежи. Актьорът и директор на Сатиричен театър „Алеко Константинов”- Калин Сърменов, оплю продукцията.

Милото не скри, че не му допада новия сериал, но този път го направи по много деликатен начин, като постна лаконичен статус в личния си профил във фейсбук. "Добре че има шампионска лига”, написа Сърменов, като добави няколко усмивки накрая. Хората веднага се усетиха ,че става въпрос за „Ягодова луна”.  Това не е първият случай в който Милото си позволява да захапва филмови продукции. Най-голям обаче бе скандалът около филм на Ники Илиев, който Сърменов  определи като „отчайващо тъп”.

Певицата Мариана Попова също не остана безразлична към новия сериал и по-специално към сценаристката Милена Фучеджиева. Попова качи финалните надписи с името на сценаристката в личния си профил а над фотоса написа”.

"Горките актьори! А къде е Милена? Техните я търсят  да я бият, и не само те."  Мариана и Милена си имат зъб от дълго време, когато жената на Плачков скочи на лентата „Пътят на честта”,когато изрази недоволството си, че на екран показват проститутки и как се шмъркат наркотици, пише "Телеграф".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !