Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Мис Плеймет с паник атаки от изолацията

отпечатай новината

20.03.2020 16:53 | Видян 1293 пъти

Мис Плеймет с паник атаки от изолацията

Карантината не се отразява добре на Мис Плеймейт Михаела Тодорова, научи HotArena. Русото изкушение започва да получава паник атаки от стоeнето вкъщи. Блондинката чувства тревога, че няма досег с външния свят.

"На ръба на лудостта съм. На мен тази изолация не ми въздейства добре. Свикнала съм да съм навън сред хора. Отключих паник атаки. Дори ме е страх да отида при семейството ми, защото те са по-възрастни", обяснява пред „България Днес” блондинката.

Много от последователите й обаче я нападнаха, че преиграва и страда, че не може да упражнява основната си професия -  да откликва на повиквания по адреси. Не е изключено да е притеснена и от финансовите загуби, които ще понесе, оставайки си у дома.

Компания й прави единствено годеникът й, който уж и подарил годежен пръстен в Приж преди време.  Все пак Тодорова успява да направи неща докато е под карантина, които скоро не е - да се наспи.

На другия полюс е минала на победителката в конкурса Жанета Осипова. Тя не се страхува от коронавируса и дори стана доброволец в БЧК.

„Като млад и силен човек смятам, че е редно да не се крия у дома,  а да се „бия на фронта”, затова станах доброволец в БЧК. Надявам се повече хора да ме последват. В момент на криза трябва да бъдем единни да си помагаме, а не да всяваме  паника един в друг. И най-вече в подрастващите. Като педагог ще кажа съвсем отговорно, че този страх и паника се отразяват на менталното им здраве”, категорична е Жанета Осипова.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !